Annonse

Frisparkperle av Opdal reddet ett poeng


Foto: Glenn Faannessen

Start sikret seg uavgjort borte mot Vålerenga etter et helt utrolig frispark fra Håkon Opdal, som scoret sitt første Tippeligamål… noen sinne!

Kampen startet med veldig mye upresise løp hos begge lag og det var mange som dessverre trodde at vi kom til å få en slik kamp som Start har spilt borte tidligere. For utrolig dårlig forsvarsspill førte til at Daniel Fredheim Holm fikk sette ballen i mål på en stikker fra Daniel Braaten.

Hjemmelaget presset på flere ganger for å øke den ledelsen. I stedet fikk Start et frispark etter 65 minutter som kommer til å bli årets snakkis. Håkon Opdal skulle av en eller annen grunn ta det frisparket noen få meter inne på Starts banehalvdel. Opdal sendte en lompe avgårde som gikk rett mot tverrliggeren og lurte seg da under denne bak en helt utspilt Burchert hos Vålerenga. Og feiringen, som vi ikke fikk med oss på radio, var av en såpass unormal sort at den også kommer til å bli snakket om.

Det målet satte en støkk i Vålerenga og fansen på tribunen og twitter, og Opdal fulgte opp med flere redninger som sørget for at Start ligger ett poeng foran skjema i forhold til forventningene til de fleste fotballekspertene.

Hør hvordan våre kommentatorer opplevde målet.

Hør vår fullstendige oppsummering av kampen sammen med Sascha Burchner, Kjetil Rekdal, Rolf Daniel Vikstøl, Gudmundur Kristjansson, Håkon Opdal, Michael Christensen og Bård Borgersen.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer