Annonse

Målløst i snøværet


Foto: Glenn Faannessen

Tromsø – Start 0-0 (0-0): På en gressmatte som absolutt ikke innbød til finspill var Start nærmest å ta med seg alle tre poengene tilbake til Sørlandet. Men det ble mye nesten hos begge lag.

Det kunne virke som Tromsø taklet underlaget best og startet kampen med et skikkelig press. Men Starts bakre firer pluss Opdal stod godt i mot, noe de gjorde under hele kampen. Fremover fungerte det litt bedre for Start i dag og Tapio Heikkilä var nær med å gjenta det han gjorde mot Lillestrøm, men tverrliggeren stod i veien på headingen hans like før pause.

Ellers bar kampen preg av at underlaget var mer hvitt enn grønt og ballen stoppet ofte opp på snøføret. Det førte til at begge lag slet med å få til de store overgangene og det snødde såpass også under kampen at det var vanskeligheter med å få løftet ballen godt nok på dødballer.

Begge lag er nok rimelig fornøyde med å ha tatt to poeng på de to første kampene.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer