Annonse

Holdt nullen i seksti minutter


Foto: Glenn Faannessen

Det kunne nesten virke som Rosenborg tok lett på oppgaven. Men utover i 2. omgang ble det klart at serielederne visste nøyaktig hva de gjorde, og leder nå serien med 18 poeng ned til 2. plassen.

Men det tok seksti minutter før den første ballen var i mål. Hjemmelaget hadde flere muligheter til å gå opp i ledelsen tidligere, men både stolpe, Opdal og et godt organisert Start-forsvar stod i veien. Det var en glipp av Alex DeJohn etter seksti minutter som sørget for at Magnus Stamnestrø fikk en gratismulighet til å skyte mot mål. På returen fra Håkon Opdal stod Christian Gytkjær der han skulle og ledelsen var et faktum.

I motsetning til andre kamper, virket det ikke som lufta gikk ut av Start på grunn av baklengsmålet. Men uttellingen sviktet og da Tapio Heikkilä urutinert taklet Stamnestrø litt for hardt da han skulle avslutte mot mål like før slutt, var det kampens debutant Erlend Dahl Reitan som kunne krone sin første Tippeliga-kamp med sitt første mål, på straffe, mot Start.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer