KRS247.no

Henter værvarsel...

Tapte mot Viking

 

Alt lå til rette for en åpen og jevn kamp. Istedet ble det en oppvisning i effektiv fotball og en utnyttelse av et forsvar som ikke helt hadde dagen.

For Viking fikk en drømmestart på kampen ved at Vidar Nisja fikk avslutte et angrep etter bare fire minutter. Start prøvde flere ganger å svare tilbake, men det ble veldig halvhjertet av det som ble levert av Starts angrepspillere.

Starts forsvar hadde ikke en god dag på jobben og det kom virkelig til syne da Alex De John måtte bruke ulovlige midler for å stoppe Steinthor Thorsteinsson ti minutter før pause. Det betydde straffe til Viking som André Danielsen satte sikkert i motsatt hjørne av Opdal. I tillegg var det dårlig forsvarsspill som førte til at Jon Dadi Bödvarsson hos Viking fikk slippe forbi Gummi og sette inn 3-0 bare minutter senere.

2. omgang ble en litt roligere omgang der Viking lå lavt for å trygge ledelsen. Start prøvde seg flere ganger og var utrolig nærme med et stolpeskudd fra Alex De John, men det ville seg ikke for våre helter.

Men det var noen lyspunkter å ta med seg fra kampen. Daniel Aase tok virkelig nivået ganske raskt og holdt ut i 67 minutter før han ble byttet ut. Han stod bak mange av Starts angrep i første omgang, men var tydelig sliten etter hvert som tiden gikk. Erlend Segberg fikk også kommet seg inn tidlig i andre omgang og var involvert i noen dueller og angrep. Lyngdølen Julian Ryerson fikk spille overtiden for Viking etter at han ble byttet inn for Suleiman Abdullahi.

Slik fulgte vi kampen: