Annonse

Vant mot Tromsø uten finspill


SKJEBNEKAMP: Start mobiliserer før Mjøndalen-kampen og håper på 10.000 tilskuere. FOTO: PÅL LOMELAND

Etter et skuffende tap mot Rosenborg, ble det en skikkelig revansje for Start mot Tromsø, som vant hjemmekampen uten å vise veldig mye finspill.

For det var et drømmetreff av Hollingen på hjørnespark som sørget for at Start tok en tidlig ledelse. Et kvarter senere utnyttet Matthias Vilhjalmsson dårlig kommunikasjon bak hos «gutan» og økte ledelsen. Men utover i omgangen ga Start nordlendingene mer rom og kobraen Zdnedek Ondrásek fikk en sjanse for mye og dermed ble det en redusering for Tromsø etter en halvtimes spill.

Her kan du høre hvordan våre kommentatorer opplevde de tre målene før pause:

Etter hvilen skjedde det egentlig fint lite i kampen. Men Tromsø var farlig nære å utlikne flere ganger. Start kan takke en god Håkon Opdal for at de ikke fikk 2-2 ved mange anledninger hvor det slurvet bak. Helt mot slutten kunne alle puste lettet ut da Ajer fikk ballen servert på sølvfat etter et glimrende angrep. Han gjorde ingen feil og sørget for å punktere kampen 3-1.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer