KRS247.no

Henter værvarsel...

Vant mot Tromsø uten finspill

Etter et skuffende tap mot Rosenborg, ble det en skikkelig revansje for Start mot Tromsø, som vant hjemmekampen uten å vise veldig mye finspill.

For det var et drømmetreff av Hollingen på hjørnespark som sørget for at Start tok en tidlig ledelse. Et kvarter senere utnyttet Matthias Vilhjalmsson dårlig kommunikasjon bak hos «gutan» og økte ledelsen. Men utover i omgangen ga Start nordlendingene mer rom og kobraen Zdnedek Ondrásek fikk en sjanse for mye og dermed ble det en redusering for Tromsø etter en halvtimes spill.

Her kan du høre hvordan våre kommentatorer opplevde de tre målene før pause:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/203712888″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Etter hvilen skjedde det egentlig fint lite i kampen. Men Tromsø var farlig nære å utlikne flere ganger. Start kan takke en god Håkon Opdal for at de ikke fikk 2-2 ved mange anledninger hvor det slurvet bak. Helt mot slutten kunne alle puste lettet ut da Ajer fikk ballen servert på sølvfat etter et glimrende angrep. Han gjorde ingen feil og sørget for å punktere kampen 3-1.

Slik fulgte vi kampen: