KRS247.no

Henter værvarsel...

Maktdemonstrasjon mot Stabæk!

Start var i en klasse for seg i hjemmekampen mot laget fra Bærum og satte Bradleys stjernegalleri virkelig på sidelinjen og vant til slutt 4-1!

Og Start gikk rett i hundre fra første stund med en stor sjanse like fra avspark som ble avblåst for offside. Dette vitnet om at hjemmelaget hadde lyst til å få til noe. Og med et tilnærmet frimerke på Asante og Diomande, var det istedet leiesoldatene fra Molde som kunne sørge for at Matthias Vilhjalmsson sendte Start i ledelsen etter 19 minutters spill.

Rindarøy var også nest sist på ballen som førte til at Start ledet 2-0 til pause.

Etter hvilen var det også våre helter i gult og svart som kom glimrende i gang og etter bare åtte minutter viste Kristoffer Ajer at han også ønsket å bli med på målfesten med sitt sjette mål for sesongen.

Utover i 2. omgang fikk Stabæk ta litt mer over i kampen, men det skulle ta et kvarter før Opdal måtte hente en ball ut av nettet. Landslagsspiller Diomande lurte Michael Christensen trill rundt og reduserte for bæringene. På det tidspunktet var det nok av tid til at Stabæk skulle klare å komme tilbake i kampen.

Istedet gikk Start rett i angrep og for andre kamp på rad havnet Matthias Vilhjalmsson i en duell med motstandernes keeper. Denne gangen var det nok en gang islendingen som vant duellen og Kristoffer Ajer kunne øke Starts ledelse til 4-1 ved å sende ballen i åpent mål.

Sånn opplevde våre kommentatorer kampen:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/213245619″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Oppsummering:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/213245920″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Slik fulgte vi kampen: