Annonse

Tapte mot Rosenborg


Lerkendal Stadion. Foto: Wikipedia

 

Start ga Rosenborg en skikkelig støkk og ledet til pause. Men etter hvilen hjalp en utvisning til at Rosenborgs maskineri overkjørte våre helter med til slutt stygge sifre.

Espen Børufsen ga Start en skikkelig god start på kampen hvor guttene viste stor selvtillit og klarte å stå imot Rosenborg. Det var faktisk fint lite hjemmelaget fikk til før pause. Etter pause virket det som Rosenborg hadde våknet litt mer til livet, spesielt også etter at de hadde gjort en endring ved å sette inn Pål André Helland. Robert Sandnes brukte tre minutter i dueller med nettopp Helland til å pådra seg sitt første gule kort. Alexander Søderlund, selvfølgelig, åpnet målfesten for hjemmelaget like før timen ble spilt på en svak involvering av keeperdebutant i Tippeligaen Ingvar Jónsson. Fem minutter senere pådro Sandnes seg et nytt gult kort, og dermed var Start redusert til ti mann. Da virket det kjørt for Start.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer