Annonse

Tapte mot serielederen


Foto: Pål Lomeland

Rosenborg tok et nytt steg nærmere seriegull, mens Start snublet i forsøket på å få avstand til lagene bak seg på tabellen.

For i flomlyset på Sparebanken Sør Arena var det Rosenborg som fikk til alt. De scoret sitt første mål etter allerede fem minutter ogfikk idømt et tvilsomt straffespark som Pål André Helland satte sikkert i mål etter 25 minutter. 3-0 kom ved en retningsforandring like før pause fra av tidligere Bryne-spiller Fredrik Midtsjø og da Mads Stokkelien ble avblåst for offside, til tross for at reprisen viste fire meter onside. Da visste du at det kom til å bli tungt.

Og den endelige avgjørelsen på at det ble tungt mot overlegne trøndere, var et tidlig mål etter hvilen. Jørgen Skjelvik fikk stå helt umarkert og sende ballen i mål på en flott chip fra kanten og dermed stod det 0-4. Etter det målet, skjedde det utrolig lite fra begge lag. Start var igjen veldig upresise med sine angrep og fikk egentlig veldig få dødballer som de kunne ha gjort noe på.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer