KRS247.no

Henter værvarsel...

Tapte 4-0 mot Odd

Start viste absolutt ikke et flott defensivt spill i starten av kampen og forærte telemarkingene en drømmeåpning på kampen.

For det var et forsvarsspill under pari som sørget for at Odds 17 år gamle Zekhnini kunne sende bortelaget i ledelsen etter 61 sekunder. Og der mange trodde den kommende europacupkampen mot Dortmund satt i hodet på Odd-spillerne, beviste de virkelig sin form ved å øke til 2-0 etter nok et dårlig forsvarsspill bare åtte minutter senere.

Start fikk lov til å prøve seg utover i omgangen, men Odd var nærmere 3-0 enn Start var redusering og et tvilsomt billig straffespark 10 minutter før pause sørget for at Olivier Occean, bortelagets tredje angrepsspiller fikk øke til 3-0.

Andre omgang ble litt jevnere naturlig nok siden Odd slapp Start mer med i kampen. Start hadde nok av sjanser til å redusere flere ganger, men en av kampens absolutte giganter, Olivier Occean, var først på hjørnesparkene. Han fikk også muligheten til å være nest sist på ballen da innbytter Ole Jørgen Halvorsen fastsatte sluttresultatet til 4-0.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/219503989″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]