Annonse

Tapte 4-0 mot Odd


Foto: Pål Lomeland

Start viste absolutt ikke et flott defensivt spill i starten av kampen og forærte telemarkingene en drømmeåpning på kampen.

For det var et forsvarsspill under pari som sørget for at Odds 17 år gamle Zekhnini kunne sende bortelaget i ledelsen etter 61 sekunder. Og der mange trodde den kommende europacupkampen mot Dortmund satt i hodet på Odd-spillerne, beviste de virkelig sin form ved å øke til 2-0 etter nok et dårlig forsvarsspill bare åtte minutter senere.

Start fikk lov til å prøve seg utover i omgangen, men Odd var nærmere 3-0 enn Start var redusering og et tvilsomt billig straffespark 10 minutter før pause sørget for at Olivier Occean, bortelagets tredje angrepsspiller fikk øke til 3-0.

Andre omgang ble litt jevnere naturlig nok siden Odd slapp Start mer med i kampen. Start hadde nok av sjanser til å redusere flere ganger, men en av kampens absolutte giganter, Olivier Occean, var først på hjørnesparkene. Han fikk også muligheten til å være nest sist på ballen da innbytter Ole Jørgen Halvorsen fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer