Annonse

Tre touch avgjorde kampen


Foto: Pål Lomeland

Start – Viking 0-1 (0-1): Suleiman Abdullahi ble mannen som sørget for at Start fortsatt ikke har vunnet mot Viking siden 2011. Han fikk altfor god tid til å avslutte et angrep fra bortelaget etter snaue halvtimen. Men Start kom virkelig med mot slutten, spesielt etter at en viss debutant kom inn.

For «Chidie» sitt innhopp var virkelig positivt. Han tok nivået med gang og bidro med flere gode pasninger og til og med et langskudd. I fra 40 meter testet han Iven Austbøs kvaliteter som keeper. Han måtte redde til hjørnespark og på den påfølgende dødballen ble det ikke mindre enn tre store sjanser for Start til å sikre ett poeng. Istedet ble det redning på strek og upresist og dermed kunne Viking glede seg over at de fortsatt er ubeseiret i Tippeligaen, mens Start gikk på sesongens første tap.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer