Annonse

Start tapte igjen på hjemmebane


Foto: Pål Lomeland

Start har fortsatt ikke vunnet siden 4. juli 2015 og har nå åtte poeng opp til sikker plass etter å ha tapt 4-2 hjemme på Sparebanken Sør Arena mot Vålerenga.

Det var også laget fra Oslo som kom best i gang og på et frispark etter 23 minutter, var det Jonatan Tollås Nation som kunne sende Vålerenga i ledelsen etter et glimrende slått frispark av Christian Grindheim. Haugesunderens første målgivende i årets Tippeliga.

Det ble ganske spennende mot slutten av 2. omgang, men det var til slutt Vålerenga som fikk avslutte med stil og Start har nå satt europeisk bunnrekord i antall kamper uten seier.

Slik fulgte vi kampen: 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer