Annonse

Vant andre hjemmekamp på rad


Foto: Pål Lomeland

Start fortsatte sin gode statistikk mot Tromsø og tok sin andre strake hjemmeseier i en kamp som inneholdt tre mål og ett rødt kort.

Det var Tromsø som fikk en drømmestart etter at Start slet med å komme i gang. De hadde to veldig store sjanser på rad de første fem minuttene og den andre sjansen endte med scoring da Thomas Lehne Olsen var våken på en retur som Opdal måtte gi på et skudd fra Gjermund Åsen.

Men Start klarte å komme raskt tilbake. Bare ni minutter senere fikk hjemmelaget et hjørnespark og etter mye klabb og babb i feltet kunne Erlend Segberg tuppe inn sitt første seriemål i Tippeligaen fra rundt én meter.

Før halvtimen var spilt skulle det stå 2-1 til Start. Jens Kristian Skogmo viste frem noe av det han ble hentet til Start for fra Follo i 2. divisjon. Han sendte et nydelig innlegg på hodet til Lars-Jørgen Salvesen som kunne gå til topps på toppscorerlisten i Start med sitt fjerde for sesongen.

I 2. omgang var det lite finspill å spore hos begge lag, men Start var utrolig nær 3-1 og Tromsø hadde flere muligheter til å utlikne, spesielt på flere frispark som ble laget av Start.

Rolf Daniel Vikstøl fikk sitt comeback et kvarter før slutt. Men bare tre minutter etter, var han litt for voldsom mot blant andre Gjermund Åsen, og ble idømt marsjordre av dommerdebutant Rohit Saggi.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer