Annonse

Fortjent poeng til Start


Foto: Pål Lomeland

 

Start – Strømsgodset 2-2 (0-1): Den positive energien til Steinar Pedersen slo ikke helt inn, men hjemmelaget viste definitivt offensive takter i kampen mot Strømsgodset. Men det var svikt i forsvaret som sørget for baklengsmålene.

Kampen startet på en glimrende måte for Start som hadde flere store sjanser til tross for at det nok en gang var det andre laget som hadde ballen mest.

Og like før pause var det en god periode for Strømsgodset som endte med at Øyvind Storflor fikk litt for god tid til å sette ballen i mål og sende drammenserne i føringen.

Etter hvilen hadde blant andre Chidiebere Nwakali lært seg offsideregelen og fikk vist frem farten sin på en stor sjanse bare fire minutter uti omgangen, men ballen gikk rett på Strømsgodsets bakerste mann, Espen Bugge Pettersen.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer