Annonse

Helsvart avslutning før ferien


Foto: Pål Lomeland

Så skjedde det igjen. Lokale fotballklubber og klubben selv hadde invitert til fest. Istedet var det Stabæk som ble festbrems og viste nok en gang at Start mangler det som skal til for å vinne noe som helst denne sesongen.

Det var bortelaget fra Bærum som var best i alt. Alex De John var en av mange spillere som ikke helt hadde dagen i dag. Han sviktet i markeringen på scoringen som førte til 2-0 og utover i 2. omgang ble det altfor enkelt for Stabæk å komme seg til muligheter. Med 0-5 etter denne kampen har Start sluppet inn 25 mål på 13 kamper, det gir et snitt på nesten to mål i hver kamp. Altså nesten like ille som fjorårssesongen.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer