KRS247.no

Henter værvarsel...

Ny uavgjort mot Sogndal

 

Start har nå gått 36 kamper uten seier etter at det bare ble ett poeng i hjemmekampen mot Sogndal. En kamp som hadde mange spennende og interessante situasjoner.

Jibril Bojang startet sin andre kamp i Tippeligaen for Start og fikk ikke den beste åpningen. Etter seks minutter laget han sitt andre frispark på kort tid. Sogndals Gilbert Komsoon er en habil frisparkskytter og traff Henrik Furebotn som sendte laget fra saftbygda i ledelsen.

Start klarte ikke å komme tilbake med en gang og det var helt i sluttminuttene av 1. omgang at hjemmelaget hadde store muligheter til å kunne gå til pause med utlikning.

Tidligere i omgangen måtte Sogndal bytte ut sin første spiller på grunn av skade, nemlig Ole Amund Sveen. Det byttet svekket Sogndal offensivt ved at innbytter Kristian Fardal Opseth ikke hadde de helt samme kvalitetene.

I pausen måtte nok en spiller ut med skade, Taijo Teniste ble igjen i garderoben og i løpet av 2. omgang måtte også både Andreas Hollingen og Dennis Antwi byttes ut med skader. Andreas Hollingen har trolig slått opp en skade han har slitt med tidligere, mens det var en dramatisk situasjon med Dennis Antwi. Etter 86 minutter går Antwi rett i gresset og blir liggende tilsynelatende livløs i flere sekunder. Idet han fikk reist seg opp igjen, hadde han blod på drakta og han måtte ha hjelp av både medisinsk personell og med- og motspillere av banen.

Bare minutter senere kom endelig utlikningen. Etter et glimrende angrep fra Start, som det var få av i 2. omgang, fikk Robert Sandnes til slutt kranglet til seg ballen og serverte en glimrende pasning til Lars-Jørgen Salvesen som gjorde ingen feil og sikret et nytt poeng for heltene i gult og svart.

Slik fulgte vi kampen: