Annonse

Utrolig nær uavgjort mot medaljekandidat


Foto: Pål Lomeland

Start ledet lenge mot Odd, men det holdt dessverre ikke helt inn og det var faktisk en motspiller som stod i veien for en klar utlikning av en av sommerens nysigneringer.

Det var Lasse Sigurdsen som stod i veien for skuddet fra Dennis Antwi idet han kunne sette inn utlikningen like før slutt. Reprisen viste klart og tydelig at Odd-keeper Sondre Rossbach ikke hadde tatt ballen dersom innbytter Sigurdsen ikke hadde stått på bakre stolpe.

Men Start fikk likevel en glimrende start på kampen. De fikk til og med idømt et straffespark etter 11 minutters spill. Dulee Johnson var sikker på straffemerket og sendte Rossbach feil vei i forhold til hans skudd og dermed tok heltene i gult og svart ledelsen på hjemmebane. Denne ledelsen klarte de å holde frem til Bentley på kontroversielt vis fikk kranglet ballen i mål. Håkon Opdal mente han hadde kontroll på ballen og burde fått frispark i den situasjonen. Det var ikke dommer Trond Ivar Døvle enig i.

Og Olivier Occean er en fryktet spiller. I det motsatte oppgjøret hadde Starts forsvar glimrende kontroll på ham. Det hadde spesielt Tapio Heikkilä og Jens Kristian Skogmo i dagens kamp også, men ni minutter før slutt fikk han komme seg fri med hodet sitt og dermed var snuoperasjonen et faktum.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer