KRS247.no

Henter værvarsel...

Ett poeng i serieåpningen

Tapio Heikkilä satte for andre år på rad inn Starts første mål for sesongen. Men igjen kom utlikningen kjapt på noe som var Starts problem forrige sesong. Og det var finske Heikkilä som reddet ett poeng helt på tampen av kampen.

Det var virkelig en følelse av åpningskamp helt i starten og mye ta-og-føle på fra begge lag. Det nærmeste noen av lagene var scoring, var et frispark fra Dinko Trebotic som endte i nettveggen.

Så etter 33 minutter fikk Start et frispark i veldig god posisjon. Espen Børufsen serverte frispark inn i feltet, der stod Fredrikstads keeper Håvar Jenssen i veien og fikk bokset ballen ut. Den havnet til slutt hos Børufsen som prøvde seg på et nytt innlegg fra omtrent samme hold som frisparket. Det traff mye, mye bedre og Tapio Heikkilä kunne stige til værs og stange inn 1-0 for Start.

Start hadde en gylden mulighet til å gå opp til 2-0 bare minuttet senere. Espen Børufsen var igjen servitør og Lars-Jørgen Salvesen skulle bare sette ballen i mål. Han valgte å sende ballen langs bakken istedet for å løfte den. Der lå to Fredrikstad-spillere og til og med en Start-spiller i veien og ballen ble reddet på streken.

Istedet var det Fredrikstad som kunne overta og Kevin Wright fikk åpnet forsvaret opp på en vending. Han sendte ballen videre til Rino Falk Larsen som fikk enkelt satt inn utlikningen bare tre minutter etter at Start scoret sitt mål.

Andre omgang startet litt forsinket etter at Fredrikstad bruke noe tid på å komme seg ut på banen. Men de satte likevel en støkk i hele hjemmelaget med en stor mulighet til å kunne ta ledelsen.

Det skulle likevel gå en god stund før laget fra plankebyen hadde snudd. Først i det 84. minutt satt ballen i nettet. Fredrikstad utnyttet dårlig forsvarsspill og fikk en trippelsjansen. Ballen gikk først i stolpen, før Mos N’Diaye skjøt rett på Opdal. Så dukket Dinko Trebotic på returen og Fredrikstad gikk opp i ledelsen 2-1.

På overtiden av overtiden fikk endelig Start kommet til et siste løp fremover. Erlend Segberg serverte ballen fremover. Ballen ender til slutt hos Simon Larsen som skyter rett på keeper Håvar Jenssen. Så smetter Tapio Heikkilä frem og får satt inn sitt andre mål for dagen.