Annonse

Edwyn Gyasi 4 – Start 1


Foto: Pål Lomeland

Så skjedde det igjen. Optimisme og engasjement ble snudd til håpløshet og oppgitthet etter pause igjen. Til pause ledet Start, men etter hvilen oppdaget Aalesund Starts svakheter og straffet de hardt.

Edwyn Gyasi er definitivt en spiller Start skulle ønsket å ha i sin stall. Han var arkitekten bak alle målene til bortelaget etter pause. Før pause var Start det beste laget og Chidiebere Nwakali scoret omgangens eneste på et drømmetreff etter et av få hjørnespark som faktisk gikk i en god posisjon.

Etter pause skulle egentlig Bjørn Helge Riise ha blitt byttet ut på grunn av en smell han fikk av Henrik Robstad etter 44 minutter. Istedet holdt han ut et kvarter og før det hadde han utliknet for Aalesund etter å ha fått ballen servert av Edwyn Gyasi.

Samme Gyasi serverte både Aron Thrándarson, innbytter Sondre Fet og Franck Boli før han selv prøvde seg like før slutt.

Dermed har også Aalesund fått seg en etterlengtet opptur etter et besøk på Sparebanken Sør Arena og Start har fortsatt ni poeng med sju kamper igjen å spille.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer