Annonse

Uavgjort mot Molde!


Foto: Ann Helen Gjerde

Molde viste hvorfor de vant «The Double» for to år siden og hvorfor de spilte europacup. Men det var ungguttene som sørget for at Starts gode sesongstart fortsatte.

For Molde hadde ballen veldig, veldig mye og presset på. Men det skulle ta hele 57 minutter før Petter Strand fikk litt for god tid til å avslutte et flott angrep for bortelaget fra Rosenes by.

Og finspillet til Molde fortsatte, men det kunne nesten virke som comebacket for Start kom etter at Joona Toivio måtte ut på sidelinjen etter å ha kommet i en hodeduell med Lasse Sigurdsen. Sigurdsen kom helskinnet fra det, mens Molde måtte spille 10 mot 11. Så fikk Start satt inn et angrep noen minutter på overtid. Og et flott veggspill mellom Eirik Wichne og Mathias Rasmussen, som begge ble byttet inn i 2. omgang, endte med et herlig skudd rett i vinkelen fra sistnevnte som kunne slippe jubelen løs.

Med 1-1 mot Molde har Start tatt 3 poeng på sesongens fire første kamper og står med 2-3 i målforskjell.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer