KRS247.no

Henter værvarsel...

Tap for Start, men kvalik sikret

Start måtte sette sin lit til Viking i sesongavslutningen av Tippeligaen 2015. For selv om Molde hadde gjort ni bytter i forhold til laget som overkjørte Celtic på torsdag, var de likevel best.

Hjemmelaget hadde selvfølgelig muligheter, men etter at Molde tok ledelsen ved halvspilt 1. omgang, virket det som mye av piffen gikk ut av laget. Lite hjalp det at Mjøndalen på det tidspunktet ledet i Stavanger. Dermed var Start klar for OBOS-ligaen. Romsdalingene økte også ledelsen til 2-0 før pause og etter hvilen kom Start mer mer, men det var Molde som scoret målene. På et tidspunkt var det bare målforskjellen som var forskjellen på kvalik og nedrykk. Til slutt kunne hele Sparebanken Sør Arena slippe jubelen løs. Ikke for at Start scoret mål, men for at Viking gjorde jobben hjemme mot Mjøndalen.

Dermed har Start sikret kvalifisering med 22 poeng på 30 kamper i Tippeligaen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/232162989″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Slik fulgte vi kampen: