KRS247.no

Henter værvarsel...

Sjuende strake for Start

Det var kampen Start skulle klare å få en opptur igjen. Istedet førte mye upresist spill til at Haugesund kunne reise hjem med tre poeng tilbake til Vestlandet.

For selv med fem lokale spillere på banen, klarte de ikke å stoppe at bortelaget kom tre mot to etter ni minutters spill. Det ble en mann for mye og Haraldseid hos Haugesund kunne sette inn kampens første mål.  Utover i omgangen fikk Start etter vært satt sitt spill og hadde flere store muligheter til å få til noe, men de fleste angrep ble enten stoppet kontant av et dyktig forsvar. Eller så ble angrepene stoppet av upresise vurderinger. Blant annet kunne Kristoffer Ajer lett vært uselvisk på en mulighet der Start kom fire mot tre. Han valgte istedet å skyte selv, noe som endte i ingenting.

Etter pause fortsatt Start å kjøre på mot Haugesunds mål og Lars Jørgen Salvesen hadde sjansen til å sende hele Sparebanken Sør Arena til himmels da han fikk ballen servert fra Espen Hoff, men der han skulle bredside ballen imål, traff den istedet rista og havnet himmelhøyt over mål. Istedet klarte Haugesund å komme tilbake med en scoring av Diedhiou som fikk ballen servert av Salvesen, og det stod 2-0 etter 64 minutters spill.

Stokkelien fikk også en utrolig stor mulighet snaue ti minutter senere, men skjøt i stolpen. Og Haugesund kunne øke til 3-0 ved Gytkjær. Til slutt fikk Start endelig hull på den berømte byllen etter at et skudd hadde nok en gang gått i stolpen. Gudmundur Kristjansson tok ansvar som kaptein og satte returen i mål.