KRS247.no

Henter værvarsel...

Helsvart hjemmekamp mot Glimt

Start viste seg fra en bedre side enn de har gjort på lenge på hjemmebane, men det ble til slutt veldig stykke sifre i hjemmekampen mot Bodø/Glimt.

Hjemmelaget fikk overraskende mye rom og fikk styre mye av banespillet i starten av kampen. Men Bodø/Glimt hadde Trond Olsen og ikke minst en keeper som ville vise seg frem i Tippeligaen etter å ha gjort en eventyrlig innsats i EM for Island.

Etter snaue 32 minutter slår Hannes Halldorsson et utspark som går over hele banen og til Trond Olsen som umarkert fikk komme alene mot Håkon Opdal og han gjorde ingen feil. Dermed var det bortelaget som tok ledelsen først på Sparebanken Sør Arena. Og den ledelsen holdt de til pause og til det var gått snaue 13 minutter av 2. omgang.

Etter mye press fra Start kunne Chidiebere Nwakali sette utlikningen for Start etter et nydelig innlegg av Espen Børufsen.

Den scoringen satte et trøkk i kampen som førte til at begge lag jaktet ledermålet. Det var det Bodø/Glimt som fikk til etter håpløst forsvarsspill som først førte til redning på strek så til 2-1 på det påfølgende hjørnesparket.

Start hadde nok av muligheter til å få til en utlikning, men det manglet både på presisjon og effektivitet i boksen. Istedet var det Bodø/Glimt som kunne først øke til 3-1 ved Fitim Azemi som fikk ballen servert av Trond Olsen, og like før slutt skulle det bli 4-1.

Alex De Johns frustrasjon lyste over amerikaneren så godt at han taklet Jonassen innenfor 16-meteren. Straffen ble trillet enkelt i mål av Jens Hauge som sørget for at Start har sluppet inn 31 mål på 15 kamper og står fortsatt med seks poeng.

Slik fulgte vi kampen: