Annonse

Vant mot Aalesund


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Det ble en målrik kamp på Sparebanken Sør Arena, men Start stod for de fleste av disse og vant for første gang hjemme mot Aalesund siden 2010.

Og det ble en drømmestart for hjemmelaget med et herlig brassespark fra dagens bestemann, Matthias Vilhjalmsson som sendte ballen nydelig bak en utspilt Grytebust etter bare 90 sekunder.

Start kunne øke ledelsen bare 18 minutter senere etter et flott angrep som ble avsluttet med en innlegg fra Ajer mot Børufsen som fikk skli inn 2-0.

Men Aalesund var dyktige og svarte direkte på et slett forsvarsspill der Oddbjørn Lie får spille frem Aalesunds islandske Thrándarson og dermed stod det 2-1 etter bare 21 minutter.

Dermed ble det neglebiting og store sjanser til begge lag. Men avgjørelsen kom like før slutt på et straffespark til Start. Denne gangen var det Ajer som fikk skutt iskaldt i mål siden Lars Jørgen Salvesen ikke fikk sjansen. Det gjorde derimot Mathias Rasmussen som var litt av en urokråke og flere vil gjerne at han skal få sjansen fra start snart.

Hør hvordan våre kommentatorer opplevde målene i kampen:

Etter kampen oppsummerte våre kommentatorer Glenn Faannessen og Kjetil Nordhus det som skjedde sammen med Aalesund-trener Trond Fredriksen, Mattias Vilhjalmsson, C Mores Arve Fuglum og Mons Ivar Mjelde.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer