KRS247.no

Henter værvarsel...

Avsluttet med tap

Start avsluttet på samme måte som de startet sesongen, med et tap. Stabæk vant overbevisende 3-0 på hjemmebane og sikret kvalifiseringsspill.

Det var lite våre helter hadde å stille opp med. Statistikken viser 9-4 i forhold til avslutninger på mål, men Stabæks sjanser var definitivt mye større, bortsett fra Espen Børufsen som burde ha scoret da han fikk stå umarkert fra åtte meter og kunne satt inn et skudd på volley forbi Mandé Sayouba, men ballen gikk utenfor istedet.

Det var en tidligere Jerv-spiller som scoret Stabæks to første scoringer, først etter 27 minutter da Cole Grossmann sendte avgårde en nydelig stikker i bakrom til Ohi Omoijuanfo som lurte alt og alle og kunne sette inn 1-0. Bare fem minutter senere stod det 2-0 og denne gangen var den tidligere Jerv-spilleren våken på et hjørnespark og Start hadde dermed igjen sluppet inn et mål på defensiv dødball.

Så skulle det stå 3-0 snaue 20 minutter før slutt. Alanzinho kom inn fra benken og fikk et drømmetreff på en ball servert av Moussa Njie. Etter bare sju sekunder på banen, satte brasilianeren inn et skudd rett i krysset.

Etter at den scoringen der var et faktum og det at resultatene i de andre kampene sikret Stabæk kvalikplassen, var det fint lite som skjedde hos begge lag de siste minuttene. Bodø/Glimt rykker ned til OBOS-ligaen sammen med Start etter at de tapte mot Rosenborg på Lerkendal. Det endte til slutt 2-1 til hjemmelaget der.