Annonse

Helsvart i Vestfold


Foto: Glenn Faannessen

Dette skulle være kampen som Start skulle langt på vei sikre plassen i Tippeligaen, men det var lite som tydet på det mot et Sandefjord som fortsatt hadde en teoretisk mulighet til å klare seg.

For hjemmelaget fikk en drømmestart på kampen ved å sette ballen i mål før det hadde gått to minutter. Kjell Rune Sellin utnyttet dårlig forsvarsspill og dermed stod det 1-0 på resultattavla på Komplett Arena.

Og det var tydelig dette ikke var dagen for Starts forsvar, for en feilberegning av Jørgen Hammer sendte Håkon Opdal i såpass ubalanse at Cheikhou Dieng økte ledelsen til vestfoldingene 25 minutter senere.

Start fikk presset frem en redusering et drøyt kvarter ut i andre omgang ved at Victor Demba Bindia satte ballen i eget nett, men Dieng og innbytter Mendy sementerte seieren for Sandefjord med to kjappe mål helt mot slutten. Dermed ligger Sandefjord bare fem poeng bak sikker plass med tre kamper igjen å spille.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer