Annonse

Enveiskjøring i Skien


Foto: Glenn Faannessen

Det var lite spesielt over det som skjedde i dagens kamp mellom Odd og Start på Skagerak Arena. Start hadde nok en gang veldig lite å komme med fremover på banen, men bakover klarte de iallfall å holde Olivier Occean i sjakk.

Dessverre har de flere spillere som kan gjøre mål. Blant annet en Espen Ruud som var nest sist på ballen på to av målene som hjemmelaget fikk. Odd fikk også en hel haug med hjørnespark. Statistikken viste til slutt tolv hjørnespark mot Starts ene. Det nærmeste våre helter i gult og svart var et skudd i nettveggen og en lompe. Ikke akkurat en flott bursdagsgave for Kristoffer Ajer, men et tøft møte med den voksne verden.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer