KRS247.no

Henter værvarsel...

Start klarte uavgjort mot Odd

Start viste stor moral og klarte å komme tilbake etter at Odd tok ledelsen på et kontroversielt straffespark en halvtime uti 1. omgang.

Odd fikk nemlig idømt et straffespark etter en drøy halvtime på noe som dommeren mente var en hands, men selv reprisene hadde vanskeligheter for å definitivt bekrefte at Alex De John handset med vilje i det han skulle klarere. Occean gjorde ingen feil på straffesparket som sendte Opdal feil vei.

Bare tre minutter senere vant Odd et hjørnespark som etter mye klabb og babb endte hos Lars-Kristian Eriksen. Han fikk stusset ballen utagbart bak Håkon Opdal og dermed stod det 2-0.

Espen Børufsen ga Start et nytt håp fire minutter senere på en herlig lobb over Rossbach til 2-1. 3-1 kom etter et flott raid av Jone Samuelsen som dessverre ikke ble godt nok passet på hos den bakre firer hos Start.

Et kvarter før slutt kom det endelig et mål igjen etter en omgang preget av mye spill frem og tilbake. Et godt angrep av Start avsluttes av en tabbe fra Rossbach som taper en duell mot Matthias Vilhjalmsson som tvinger ballen i mål. Dermed hadde Start redusert til 2-3.

Dette ga Start mer energi og krefter til å komme tilbake i kampen, selv om hjemmelaget hadde nok av sjanser til å øke ledelsen. På et godt angrep like før full tid, ble Gudmundur Kristjansson tatt i feltet av Espen Ruud. Denne gangen blåste dommeren straffespark til Start og innbytter Lars Jørgen Salvesen fikk sjansen til å sende Tigerberget til himmels. Det klarte han og Start hadde da utliknet.

Fagermo prøvde noen grep ved å sette inn Frode Johnsen, men en offsideplassert Occean ble blokkert av Børufsen like før dagens dommer blåste av kampen.