Annonse

Tapte femmålskamp


Foto: Glenn Faannessen

Dette var kampen ingen hadde lyst til å tape, men det var Stabæk som viste seg fra sin beste side og påførte Start et nytt tap.

 

Og det var Stabæk som tok ledelsen på en måte som Start har slitt med hele sesongen, defensiv dødball. Luc Kassi var det ingen i Starts forsvar som så, dermed kunne han sette inn 1-0 etter 30 minutter.

Men Start ville vise at de kunne få til noe, og var ganske jevngode mot Stabæk. Mads Stokkelien hadde blitt avblåst for offside tidligere i omgangen, like før pause var det ingen som blåste ham av og dermed stod det 1-1 etter 45 minutter.

Etter pause fikk Start en drømmeåpning på 2. omgang ved at Vikstøl stanget inn ballen i mål på et flott slått hjørnespark fra Andreas Hollingen.

Men bæringene ville mest og hadde ballen mest. Kamal Issah avsluttet et flott angrep fra hjemmelaget fem minutter etter Starts ledermål og dermed stod det 2-2.

Så ble det et nytt hjørnespark ti minutter før slutt. Igjen var Starts forsvar ikke forberedt på dødballen, som denne gangen ble slått kort og Ville Jalasto fikk sende hele Nadderud til himmels.

I og med at Tromsø vant sin kamp, må Start helst vinne hjemme mot Molde neste søndag for å sikre kvalik.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer