KRS247.no

Henter værvarsel...

Uavgjort på Nedre Eiker

Start klarte å redde uavgjort i den første bortekampen mot Mjøndalen siden de tapte 3-0 i 1. divisjon for tre år siden. Men begge målene kom først etter pause.

Mjøndalen – Start 1-1 (0-0): For det var en ganske unødvendig straffe som Alex De John laget kort tid etter pause som sørget for at Erik Midtgarden kunne legge ballen på krittmerket for å overliste Håkon Opdal. Det klarte han ikke, men Mads Gundersen var våken på returen og sendte 3050 til himmels.

Før timen var spilt, ble det en pause ved at Diomande faller for kjært og slo kneet tilsynelatende ute av ledd. Han ble liggende i snaue ti minutter, som også førte til ni tilleggsminutter.

To minutter før overtiden vant Kristoffer Ajer en duell som han headet videre til Matthias Vilhjalmsson som endelig fikk scoret sesongens første mål.