Annonse

Uavgjort på Nedre Eiker


Isachsen Stadion - Foto: Wikipedia

Start klarte å redde uavgjort i den første bortekampen mot Mjøndalen siden de tapte 3-0 i 1. divisjon for tre år siden. Men begge målene kom først etter pause.

Mjøndalen – Start 1-1 (0-0): For det var en ganske unødvendig straffe som Alex De John laget kort tid etter pause som sørget for at Erik Midtgarden kunne legge ballen på krittmerket for å overliste Håkon Opdal. Det klarte han ikke, men Mads Gundersen var våken på returen og sendte 3050 til himmels.

Før timen var spilt, ble det en pause ved at Diomande faller for kjært og slo kneet tilsynelatende ute av ledd. Han ble liggende i snaue ti minutter, som også førte til ni tilleggsminutter.

To minutter før overtiden vant Kristoffer Ajer en duell som han headet videre til Matthias Vilhjalmsson som endelig fikk scoret sesongens første mål.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer