Annonse

Ett år siden forrige seier


Foto: Helge Martin Markussen

4. juli 2015 var datoen Start sist kunne glede seg over tre poeng i Tippeligaen. Det er 364 dager siden. Og nå vil det gå enda en uke før det blir en ny sjanse til å snu den statistikken.

Det var Haugesund som kom best i gang i den første kampen etter sommerpausen i Tippeligaen. Men det var Start som kunne ta ledelsen ved Mathias Rasmussen etter 15 minutter. Og de klarte å holde på ledelsen til pause, men like etter pause kom det første baklengsmålet.

Etter et hjørnespark kunne Filip Kiss sende et innlegg mot Sondre Tronstad som bredsidet ballen via Vegard Skjerve og i mål. Den utlikningen kom til store protester fra Start-spillerne som mente at ballen hadde vært utenfor dødlinja da innlegget fra Kiss ble slått.

Drøye kvarteret senere fikk Haugesund et innkast høyt i banen og etter flott veggspill mellom Alexander Stølås og Sondre Tronstad og førstnevnte sendte ballen videre til Roy Miljeteig som hadde få problemer med å sende hjemmelaget i ledelsen.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer