Annonse

Ajer sørget for seier i Haugesund


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Det er 15 år siden sist Start reiste fra en Tippeliga-kamp i Haugesund med tre poeng. Endelig skjedde det igjen.

I første omgang presset Haugesund veldig på for å få scoring, men en mesterlig Opdal og et godt forsvar sørget for at hjemmelaget ikke fikk hull på den berømte byllen. Men Start hadde en gyllen mulighet ved Hollingen som fikk stå på åpent mål, men klarte ikke å utnytte sjansen godt nok.

Etter hvilen virker Start veldig motiverte til å få til noe i Haugesund og en umulig Opdal sørget for at frustrasjonen spredte seg hos hjemmelaget som måtte se en Ajer utnytte mye klabb og babb bak allerede etter fem minutters spill av andre om gang. Ajer fikk sjansen igjen like før slutt og ble med det tomålsscorer. Verken Gytkjær, Diedhiou eller Bamberg hos Haugesund klarte å overliste Opdal på sine sjanser. Dermed holdt også Start nullen!

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer