KRS247.no

Henter værvarsel...

Utrolig nær, men null poeng i Bergen

En redning på strek like før slutt stod i veien for at det ble poeng i den første Tippeliga-kampen mot Brann på Brann stadion siden oktober 2014. Men Start måtte nok en gang se at dårlig forsvarsspill førte til et nytt tap.

Brann var farligst nær en ledelse med både et frispark på innsiden av stolpen og en heading som gikk i mål, men som ble korrekt annulert for offside i 1. omgang. Det Start fikk til før hvilen av positive ting offensivt var et frispark som gikk rett på Brann-keeper Piotr Leciejewski som måtte gi retur, men som Henrik Robstad sendte utenfor.

Etter pause ble det mye av det samme med en hel haug med innkast og mange upresise fremspill. Men etter bare sju minutter var hjemmelaget utrolig nær en ledelse. På et hjørnespark vinner Vadim Demidov ballen. Han sender den mot mål, men der står Kristoffer Ajer på streken og sørger for at ballen ikke går i mål.

Men Brann fikk endelig en ball i mål. Det skjedde bare noen minutter etter at Daniel Braaten hadde blitt erstattet av Azar Karadas. Fredrik Haugen gjør et glimrende forarbeid og får gitt ballen videre til Steffen Lie Skålevik som får veldig god tid til å sende hjemmelaget i ledelsen.

Utover i omgangen virket det som Brann slapp seg mer ned og det førte til at Start kunne komme med en slags sluttspurt. Og noen minutter på overtid var Start utrolig nær å få med seg ett poeng hjem til Kristiansand. På et skudd fra Matthias Rasmussen må Piotr Leciejewski gi retur. Der står Kristoffer Ajer på 11 meter og sender ballen mot mål. Dessverre treffer han ikke helt rent og Ruben Kristiansen står på streken og klarerer ballen til innkast.

Slik fulgte vi kampen: