Annonse

Raknet sammen etter pause igjen


Aspmyra stadion - Foto: Glenn Faannessen

Dette var kampen begge lag måtte vinne for å få seg en etterlengtet opptur. Dessverre var det et effektivt hjemmelag som fikset den biffen og sikret seg sin første seier siden 17. juli.

Start var det beste laget før pause og skapte alltid farligheter da de kom i angrep. På den offisielle statistikken stod altså hjemmelaget bare med et skudd like utenfor mål i hele omgangen, mens Start hadde hatt flere hjørnespark og til og med en redning på streken.

Etter pause fortsatte Start presset sitt og var egentlig så nærme 1-0 som det går an å komme helt i starten. Espen Børufsen slod en perfekt innoverskrudd corner som Bodø/Glimt-keeper feilberegner og Frederik André Bjørkan er våken frempå og redder ballen bokstavelig talt på streken.

Men utover i 2. omgang får hjemmelaget mer og mer kontroll. De har fått tak på angrepene sine og spiller lite feil, faktisk såpass lite feil at på et perfekt slått innlegg er det Fitim Azemi som sender hele Aspmyra til himmels etter kvarteret spilt. Bare minutter senere hadde Bodø/Glimt presset enda mer på for 2-0 og idet et innlegg gikk i armen på Jens Kristian Skogmo, fikk debutant Ole Jørgen Halvorsen en drømmesjanse til å oppfylle ønsket om 2-0. Han gjorde ingen feil og satte straffen sikkert i mål.

Da virket det som mye av lufta gikk ut av Start-laget og hjemmelaget var nærmere 3-0 enn Start var 2-1, bortsett fra ved en anledning et kvarter før slutt. Espen Børufsen fikk komme alene mot Simon Thomas, men avslutningen var upresis.

Slik fulgte vi kampen:

Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer