Annonse

Tapte mot Aalesund


Foto: Wikipedia

Begge lagene hadde alt å vinne på å få tre poeng i dagens kamp. Aalesund er laget som kan smile bredest etter å ha sikret den første hjemmeseieren i Tippeligaen mot Start siden 2010.

Det var lite finspill å melde om i 1. omgang og det var også veldig få målsjanser til begge lag. Etter pause kunne det se ut som at vi fikk noe av det samme spillet. Men det skulle ikke gå mer enn åtte minutter før hjemmefansen kunne juble over at tangotrøyenes islending Thrándarson hadde utnyttet skikkelige markeringsproblemer bak hos Start. Dermed stod det 1-0.

Alex De John får godkjent for sin innsats mot Aalesund i dag, og klarte seg også veldig bra i dueller mot Leke James. Det klarte derimot ikke hans danske makker i forsvaret, som sklei og sørget for et frispark i farlig posisjon. Det satte Jon Nymo Matland i keeperhjørnet og økte til 2-0 etter 64 minutters spill.

De resterende 30 minuttene av kampen så det mer ut som Aalesund skulle klare 3-0 enn at Start skulle klare å komme tilbake igjen.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer