Annonse

Antwi matchvinner i toppkampen


Foto: Roy Emanuelsen, ikstart.no

Dennis Antwi scoret i sin andre kamp på rad etter at Start og Sandnes Ulf hadde hver sin omgang i 16.mai-kampen på Sparebanken Sør Arena.

Det var Niels Vorthoren som scoret sitt femte for sesongen etter en halvtime før Sandnes Ulf utliknet like før pause etter at Gummi hadde gjort en hodeløs klarering. Oddbjørn Skartun gjorde ingen feil og kunne sende lagene til pause med 1-1.

Utover i 2. omgang tok Sandnes Ulf over mer og mer etter hvert som tåken ble tettere. Men så skjedde det. Start fikk et hjørnespark på overtid. Tobias Christensen slo et nydelig innlegg som traff Dennis Antwi og han kunne sende Sparebanken Sør Arena og de drøye 3800 tilskuerne til himmels.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer