Annonse

– Føles ikke bra i det hele tatt


Gudmundur Kristjansson. Foto: Lars Gunnar Bergstad

Gudmundur Kristjansson må endelig ta skjegget sitt etter at Start faktisk tapte mot Vålerenga i den fjerde serierunden. Han føler seg utrolig skuffet over å ha vært en bidragsyter til at det nettopp ble en nedtur i dag.

– Det som skjer på det andre målet, er at jeg slår en dårlig pasning og dermed får de kontret, sier «Gummi» til KRS247.

Han følte at forsvaret i dag minnet veldig mye om hvordan det var i store deler av fjorårssesongen og synes laget slipper inn noen billige mål.

– Vi må bli flinkere til å holde på ledelsen. Vi starter kampen veldig dårlig og vi bør klare å vinne kampen når vi får 2-1 på hjemmebane, sier en etter hvert skjeggfri Kristjansson som ikke bryr seg så mye om at han måtte ta hårveksten, fordi det er noe som hans familie bryr seg mer om.

Hør hele hans reaksjon her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer