Annonse

– Føles bra å score i debuten


Foto: Glenn Faannessen

Kristján Flóki Finnbogason ble den andre spilleren som scoret i sin debut for Start. Det tok noe lenger tid enn det gjorde for Steffen Lie Skålevik i bortekampen mot Ullensaker/Kisa i midtuka.

– Et flott mål, men ikke et bra resultat. Jeg vil si at vi hadde ballen mye, men vi klarte ikke å skape nok sjanser til å avslutte godt, forteller «Flóki» til KRS247.

Etter 80 spilte minutter spilte dagens Starter, Espen Børufsen, et presist innlegg fra kanten. I feltet lå islendingen og lurte keeper Grzegorz Flasza som bommet på ballen og gjorde det mulig for Finnbogason å sette inn 2-2.

– Jeg var bare på rett sted til rett tid og jeg tror keeperen feilberegnet litt der, sier nysigneringen som håper på å score flere mål for Start.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer