Annonse

– Føler vi kunne ha scoret flere


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Svein Maalen hos Ranheim er klar på at de taper fortjent, men at det fort kunne stått iallfall 3-0 før Start begynte med sine scoringer i dag.

– Vi straffer Start hardt på kontringen der, veldig bra og det er sånn vi skal se ut. Det angrepet der er gjenkjenbart i forhold til hvordan vi skal være. Og inngangen til kampen var fin og akkurat som vi ville ha den, sier Maalen til KRS247.

Men han er skuffet over at de ikke klarte å være bedre i sentrale faser av spillet.

– Vi blir spilt lavt i perioder og da blir det trøbbel for oss. Vi er best når vi får lov til å angripe, og når kampen blir slik at vi blir løpende i mellom, da blir den på Starts premisser, sier treneren som er usikker på om han må unnvære målscorer Andreas Weigner Rye mot Fredrikstad neste tirsdag. Han måtte av med en trøkk i ankelen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer