Annonse

– Føler vi henger godt med


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Lars-Jørgen Salvesen gikk målløs av banen for første gang etter å ha scoret i to kamper på rad. Han er klar på at de kunne avgjort kampen tidlig.

– Vi har mer enn nok muligheter til å bikke kampen i vår favør, men vi har vel to stykker som ligger på streken der, forteller Salvesen til KRS247.

Han er skuffet over at de nok en gang ikke klarte å holde sitt gode press og nivå helt inn.

– Vi ranker mot slutten, noe vi har gjort veldig mange ganger nå. Og hadde vi fått det første målet, ville kampen blitt helt annerledes, sier lysluggen.

Var dere overrasket over måten Bodø/Glimt fremstod på etter pause?
– Vi visste hvordan de kom til å spille, så vi ble ikke overrasket. Men de fikk det første målet, og da de fikk 2-0 ble det vanskelig for oss å komme tilbake, sier Starts toppscorer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer