Annonse

Føler seg trygg bakerst hos Start


Foto: Lars Gunnar Bergstøl

Håkon Opdal måtte plukke tre baller ut av nettet da Molde sist gjestet Kristiansand. Det tror han ikke skjer denne gangen, med tanke på at det er den samme forsvarsfireren som står foran ham for fjerde seriekamp på rad.

– Det har ikke skjedd på veldig, veldig lenge at vi har stilt med de samme fem bakerst i fire kamper på rad. Må være første gangen siden jeg kom hit. Men det er absolutt et suksesskriterie. Kontinuitet i den bakre firer eller femmer det vil gi resultater i form av bedre samarbeid, færre baklengs og det vil ikke minst gi en trygghet til de foran også som gjør at vi fungerer enda bedre som et lag, sier Opdal til KRS247.

Han legger ikke skjul på at de fem bakerste må fungere minst like bra mot et lag som Molde, som ønsker revansje etter at Rosenborg vant både serie og cup i fjor.

– Vi møter et godt fotballag med smarte spillere og de er et lag som har et godt pasningsspill og et bra tempo i spillet sitt. Så da er det viktig at samarbeidet fungerer og at linkene spillerne i mellom er der. Og det er større sjanse for det når de begynner å kjenne hverandre etter hvert, sier Starts bakerste mann.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer