Annonse

Føler mest lettelse


Foto: Glenn Faannessen

Mick Priest ledet Start sammen med Joey Hardarson i sin andre kamp på rad, men den første etter Mark Dempseys avgang. Han er mest lettet over at laget tok sin første seier siden 4-1 mot Tromsø i serieåpningen.

– Vi burde kanskje ledet med to eller tre, men ble spilt veldig dype. Jeg sa til spillerne før kampen at det kan være en fin en eller en stygg en, men det viktigste var å vinne. Det ble en stygg kamp og gutta klarte på merkverdig vis å vinne, sier Priest til KRS247.

Han bekrefter at uroen rundt Start har gått inn på spillerne som selvsagt savner hovedtreneren som var ferdig i klubben tidligere i uken.

– De er selvsagt skuffet over Marks avgang. Han var en fin fyr og spillerne likte seg på treningene. Men de er profesjonelle og får betalt for å gjøre en god jobb og mitt fokus var å løfte gutta, forteller engelskmannen, som har vært en del av Starts trenerteam siden august i fjor.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer