KRS247.no

Henter værvarsel...

– Føler meg hjemme allerede

Tidligere denne uken ble det kjent at Starts første signering dette overgangsvinduet er den tidligere Lørenskog-spilleren Jibril Bojang og han har allerede begynt å trives på Sparebanken Sør Arena.

– Jeg kjente jo flere av gutta fra før, spesielt Austin [Ikenna] som jeg fikk treffe igjen, så jeg føler meg for all del godt mottatt, sier Bojang til KRS247.

Han har merket at han har kommet til en klubb som spiller på et høyere nivå enn PostNord-ligaen.

– Det går ganske bra, men det har vært veldig tungt, jeg kommer jo fra et 2. divisjonslag, så det tar litt tid å komme seg inn i systemet, men kroppen kjennes bra og jeg har trent veldig bra, forteller Starts nysignering som tror det likevel ikke er for store forskjeller med tanke på spillet.

– Det er nok tempomessig og litt mer rutine og litt mer hodebruk her. I 2. divisjon har man litt bedre tid, sier Bojang som er usikker på om han er spilleklar for Start allerede til søndag mot Vålerenga.

– Jeg har ikke fått beskjed om det, men jeg håper på det beste. Det er tross alt gamleklubben min så det hadde vært stas å få en scoring der. Blir gøy å treffe Kjetil [Rekdal] igjen, sier Jibril Bojang.

Starts nysignering fra Lørenskog fikk spille tre treningskamper for Vålerengas A-lag. To i 2013 og én i 2012.