Annonse

– Føler det er min feil når de scorer


Foto: Glenn Faannessen

Mathias Rasmussen ble kåret av den lokale juryen på Sparebanken Sør Arena til den beste Start-spilleren. Han hadde flere store sjanser til å score og da tror lyngdølen kampen hadde endt annerledes.

– Jeg er fornøyd med å komme til mange sjanser, men jeg er misfornøyd med at jeg ikke utnytter de bedre. Jeg skulle nok hatt mer ro og brukt litt mer tid på en av de til å få ballen over på venstrebeinet, sier Rasmussen til KRS247.

Han synes de blir veldig hardt straffet på det første baklengsmålet.

– Vi følger ikke helt med på innkastet, så jeg har litt blandede følelser etter kampen i dag, sier Rasmussen som synes det fungerte godt å spille fremme sammen med Chidiebere Nwakali.

– Jeg synes jeg og Chidie løser ting greit i dag. Vi vinner en del dueller og jeg tror at hvis vi fortsetter slik så kan det funke. Alle er også med i dag på å angripe og tenke på at vi skal jage 1-0 og når vi mister ballen, så er vi tettere opp i situasjonen, sier Mathias Rasmussen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer