Annonse

– Flere vil tippe Start i bunnen


Det kan bli en tøff sesong for gulsvarte fans, tror Fædrelandsvennens sportsleder. FOTO - Pål Lomeland

Sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål W. Jørgensen, mener han ikke blir alene om å plassere Start langt nede når man skal tippe utfallet av Tippeligaen 2015. Han mener salget av Tripic var risikabelt, og at en vanskelig seriestart kan virke veldig negativt på et ungt lag.

– Sånn stallen ser ut nå, må første prioritet være å overleve. Ser man på alle lagene i Tippeligaen, er det tre eller fire lag de bør ha gode muligheter til å komme foran på tabellen, forteller Jørgensen.

Han mener salget av Tripic ikke i seg selv er en dårlig vurdering, men at det kan være et farlig salg når det ikke er noen soleklare kandidater til å fylle hans sko. Den offensive samhandlingen har vært så å si fraværende i vinter. Særlig sist mot Aalborg, forteller Jørgensen.

– Mot FC Midtjylland var det jo et soloraid fra nettopp Tripic som skapte målet.

Vanskelig start

Start åpner borte mot Lillestrøm, og på Åråsen vinner «aldri» Start. Jørgensen håper laget likevel får med seg noen positive opplevelser i en vanskelig seriestart.

– Å gå på noen tap i starten av sesongen kan gjøre noe med selvtilliten til unggutta. Jeg håper vi får se et lag med selvtillit, og ikke et lag som er redd for å gjøre feil.

Alt er dog ikke bekmørkt, skal vi tro sportslederen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar