KRS247.no

Henter værvarsel...

– Flere av målene kommer på billigsalg

Mons Ivar Mjelde er utrolig skuffet over å ha opplevd et lag som gikk virkelig opp i liminga mot slutten av kampen mot Bodø/Glimt. En innsats som var helt motsatt av hva han hadde forventet.

– Det virket så lovende før kampen. Ved inngangen var vi veldig motiverte og spillerne var på. Vi hadde lagt en plan og gjennomførte den i første omgang, forklarer Mjelde til KRS247 og er fornøyd med at de fikk det første målet. Han er også like irritert som Salvesen på at de andre store sjansene ikke ble utnyttet bedre.

Men det rant inn med mål utover i 2. omgang og Start tapte den fjerde kampen på rad på verst tenkelig vis.

– Det var totalt unødvendig å være så aggressive i boksen og få 2-1 i mot rett før pause. Uklokt, sier Start-treneren.

Måten laget slapp Bodø/Glimt inn i kampen igjen på er forferdelig. Både det å slippe inn et mål imot like etter å selv ha gått i ledelsen og skape det frisparket like før pause, forklarer Mjelde som likevel trekker frem noe positivt fra kampen.

– Jeg synes at vi likevel er bra, også blir vi den halvmeteren for sein og blir bare dårligere og dårligere på struktur utover i 2. omgang. Vi kan gjerne si at vi ble preget av målene, men det skal ikke skje. Det handler om å fighte helt inn og vi kan ikke være bekjent av å slippe inn fem mål, sier Mons Ivar Mjelde og mener noen av baklengsmålene var litt for enkle.

Start-treneren må klare seg uten Espen Børufsen og kaptein Gudmundur Kristjansson foran kampen mot Odd. De pådro seg nemlig sine femte gule kort for sesongen.

– Det sier seg selv at det blir tøft å klare seg uten to av de som er sentrale bærere i en allerede tynn stall og et tap som dette gir ikke akkurat selvtillit heller, sier Mjelde.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/218502462″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]