KRS247.no

Henter værvarsel...

– Flaut å tape 5-0

Steinar Pedersen legger ikke skjul på sine tanker etter å ha sett laget sitt gå fullstendig opp i liminga mot slutten og tapte til slutt 5-0 mot tabellnabo Stabæk i den siste hjemmekampen før EM-pausen.

– Vi sprekker opp på slutten og for første gang i år viser vi ikke den moralen og karakteren vi har hatt i laget en lang periode. Det er jo flaut å tape mot det laget som ligger nærmest oss på tabellen, sier Starts trener til KRS247.

Han er klar på hvor det sitter hen for spillerne.

– Det er mye som sitter i hodet og det er en gjeng fotballspillere som gjemmer seg bort litt. Og det er jo litt symptomatisk at det er en av de yngste som tør å stå frem. Spesielt Mathias Rasmussen gjør en god kamp for sin egen del i en ny posisjon, sier Pedersen.

Nå er det fem uker til neste gang Start skal spille en kamp, det skjer lørdag 2. juli borte mot Haugesund og det blir noe fotballfri for både spillere og trener.

– Vi skal inn i en egentreningsperiode, så blir det tre ukers oppkjøring inn mot Haugesund-kampen. De trenger nok å være litt mer mentalt borte fra dette som er preget av negative resultater. Men vi skal jo tilbake til hverdagen igjen og må finne ut hva som skal til for å snu dette, sier Steinar Pedersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/266496226″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]