KRS247.no

Henter værvarsel...

Fjerner alt press fra egne spillere

Etter å ha sikret seieren på overtid i lokalderbyet mot Fløy, har Vindbjarttrener Steinar Skeie nå vendt sitt blikk mot cupkampen mot Strømsgodset. I kjent stil før slike oppgjør, legger Skeie alt presset på motstanderen.

– For det første, så er det det at de er superfavoritter. I bakhodet på Strømsgodsetspillerne sniker det seg alltid inn en følelse av at «dette er lett», selv om de vet at det kan fort bli veldig vanskelig. De skal bare vinne. Alt annet for for de er et tap. De taper penger, anseelse og får mer stress og mas i klubben. Vi har alt å vinne! Om Vindbjart skulle tape kampen, har vi gjort en god prestasjon med å komme til tredje runde, sier Skeie til KRS247.

Han synes ikke Godset var overbevisende gode. Han synes laget så slitent ut, og på Moseidmoens ikke fullt så kunstgress-jevne matte.

– De skal spille i Vennesla med masse publikum som heier på Vindbjart. De møter et godt lag, også. Hvis vi klarer å være på vårt beste og de senker seg littegrann så kan de fort gå vår vei, avslutter Vindbjarttreneren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/262006207″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]