Annonse

Fire utestengt etter tribunebråk


Supporterfeltet under kampen mot Vålerenga - Arkivfoto: Lars Gunnar Bergstad

IK Start har nå kommet med en reaksjon etter tribunebråket i bortekampen mot Sandefjord sist helg.

klubbens nettsider står det at fire personer fra den såkalte Ultras-grupperingen fått beskjed om at de ikke får gå på Starts kamper resten av årets sesong og hele neste sesong.

I tillegg får Ultras ikke lenger lov til å profilere seg på supporterfeltet og inntil videre ønsker klubben heller ikke at de skal få profilere seg andre steder på arenaen.

IK Start ser også på det at Ultras tilsynelatende ikke har bedret oppførselen sin siden forrige tribunebråk, som var i en Start 2-kamp tidligere i vår.

Ultras selv skrev i sin beklagelse etter kampen at de legger seg langflate og at de er klare til å ta tak innad i grupperingen for å forhindre slike situasjoner fremover.

Se hele innlegget her:

Sandefjord borte, 17 oktober. Nå er det gått noen dager etter kampen i Sandefjord. Alkoholen, skammen og poengene er…

Posted by Ultras 1905 on 20. oktober 2015




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer