Annonse

Fire afrikanere på prøvespill hos Start


Midtbanespilleren Felix Obada er en av sju spillere som besøker Starts treningsfelt denne uken. Foto: Hyundai Moroka Swallows

Denne uken er ikke mindre enn sju prøvespillere på besøk på Starts treninger. Fire av disse kommer fra Afrika takket være nettverket til Kent Haugland.

Disse fire er Dennis Antwi, en 24 år gammel spiss fra Ghana, flankespillerne Felix Obada på 25 år og 18 år gamle Muriel Lawal og 18 år gamle Sunda Akinbule, som også er fra Nigeria, men som kan spille både spiss og på høyre flanke.

Administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal, sier til klubbens nettside at prøvespillerne har kommet til klubben uten at det har fått følger for økonomien.

I tillegg til de fire fra det afrikanske kontinentet, er også midtbanespilleren Stegan Mladenovic fra Pors og Christian Follerås og Kim Kvaalen fra Vindbjart på besøk på Starts treningsfest denne uken.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer