Annonse

Fikk krampe før 2-0-målet


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Kristoffer Vassbakk Ajer ofret alt i kampen mot Haugesund og fikk kronet sin innsats med to flotte scoringer, men han var usikker på om han hadde krefter nok til de andre målet.

– Jeg fikk krampe 30 meter fra mål og var usikker på om jeg nådde helt frem, men jeg ville bare sette den i mål og klarte å komme frem, sier Kristoffer Ajer til KRS247 og synes dagens kamp var perfekt.

Han synes det var morsomt ute på gresset og det var en kamp hvor Start hadde ballen utrolig mye.

– Vi visste vi kom til å ha ballen mye og jeg synes vi spiller en ganske god 1. omgang i forhold til det vi har spilt tidligere. Vi turte å spille vårt spill, og spiller vi som vi gjør i dag, kan vi ta poeng mot hvem som helst, sier Ajer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer